Gold Star

Jednostavnost koja pobjeđuje

1.359,20 kn (€180,40)
Najniža cijena u posljednjih 30 dana:
1.699,00 kn (€225,50)
Izračun prema tečaju 1 EUR:
7,5345 kn
200,00 kn (€26,00)


Jednostavnost koja pobjeđuje

Madrac Gold Star je miljenik onih koji vole osjećaj blagog utonuća i savršene prilagodbe tijelu što ga daje profilirana HR pjena. HR pjena, osim iznimne udobnosti, osigurava izvrsno podupiranje tijela kroz 5 ergonomskih zona, zahvaljujući visokoj elastičnosti baziranoj na otvorenoj strukturi ćelija ovog materijala. Navlaka madraca sadrži TENCEL™ vlakna, koja se dobivaju iz šuma koje se kontrolirano uzgajaju za takve namjene i donosi nježnu esenciju prirode u tvoj madrac i dom.

 

Ovaj madrac je pravo rješenje za ljubitelje pjenastih madraca koji žele jednostavan, a savršeno udoban madrac i preporučamo ga za apsolutno sve namjene.

Taj pahuljasti osjećaj

Jezgra madraca od hladno lijevane pjena se idealno prilagođava tijelu, a osigurava i prozračnost, pa ćeš se na ovom madracu osjećati lagano poput pahuljice

Pet zona za bolje rasterećenje

Imaš problema s bolnim dijelom tijela? Jezgra oblikovana prema pet ergonomskih zona tvog tijela pružit će optimalnu potporu.

Po svačijem ukusu

Gold Star zadovoljava potrebe velikog broja naših kupaca, pa će vjerojatno biti dobar izbor ako kupuješ madrace za svoju obitelj ili prijatelje.

Značajke

7-zonski madrac

7-zonska džepičasta jezgra posebno dobro rasterećuje u područjima ramena, bokova i koljena.

Madrac 19 cm visine

Ukupna visina 19 cm

Pjena

Elastični madraci od pjene upijaju pokrete tvog tijela pružajući ti potpunu potporu i udoban san

Skidiva i periva navlaka

Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.

Tvrdoća 4

Tvrdoća 4/5

Detalji