Novosti i savjeti

Najnovije

Kako brže i lakše zaspati?

Legneš u krevet, ušuškaš se u posteljinu i mirno zaspiš. Zvuči jako jednostavno, no često nije. Previše dnevnih obaveza, stresa, misli koje ne izlaze iz glave... ponekad je zaista teško zaspati.

Nagradni natječaj: Hespo miris za dom

Miris koji umanjuje stres i djeluje kao afrodizijak

Hespo ima novi miris za dom. Riječ je naime, o spreju za dom kojeg inače možete osjetiti u našim Hespo salonima, a zbog velikog interesa odlučili smo ga posebno pakirati i ponuditi kupcima. Miris je pakiran u staklene bočice sa raspršivačem i vrlo je ugodnog mirisa s aromom sandalovine, idealnim mirisom za spavaće sobe i dnevne boravke. Naime, poznato je da sandalovina ima opuštajuće karakteristike te umanjuje stres, a navodno je izuzetno jak afrodizijak, što ga čini jednim od najboljih mirisa za spavaće sobe. 

Koji vam je draži: mediteranski ili kontinentalni ugođaj?

Protekla godina bila je vrlo neobična za sve nas, no kako mi u Hespu volimo stvari gledati s ljepše stvari onda ćemo reći da ćemo ju mi pamtiti po dobrom i to po otvorenjima čak 5 salona diljem Hrvatske. Salone smo tako otvorili u zagrebačkom Garden Mallu u Dubravi te Ambienti u Novom Zagrebu, a salone snova dobili su i Rijeka, Pula, Osijek te Varaždin koji su pridružili 'Hespo obitelji' u Splitu, Šibeniku i Zagrebu.

Može li nadmadrac popraviti krevet?

Često znamo čuti kako s kupnjom nadmadraca možemo popraviti svaki krevet. Je li to baš istina? Nadmadrac definitivno može pomoći ako želite postojeći kvalitetan madrac učiniti još udobnijim. No, nadmadrac...