Anni Rollo

Rolana udobnost

€173,78
€35,00


Rolana udobnost

Jezgra madraca izrađena je od PU pjene jednostrano profilirane u 5 zona. Karakterizira je kombinacija udobnosti i otpornosti. Valovito površinsko profiliranje jezgre, kao i dodatni bočni kanali uzduž cijele širine madraca osiguravaju kvalitetno prozračivanje i optimalan raspored pritiska duljinom cijelog tijela. Ovaj madrac je odličan izbor za osobe koje vole srednje i tvrđe tipove madraca. Navlaka madraca je skidiva i periva te ima soft obradu zbog većeg udjela viskoze. Svojim modernim dizajnom izvrstan je odabir za mladenačke i dječje krevete. 

Pod masom se poznaju madraci

Intenzivno treniraš u teretani? Ovaj će madrac pružiti optimalnu potporu tvojim velikim mišićima, osobito u predjelu ramena.

Pjena čvrsta kao opruge

Krupnije spavače obično bolje podupiru madraci s oprugama, no pjenasta jezgra ovog madraca može se mjeriti s najčvršćim opružnim jezgrama

Udobnost pjene za krupnije

Uživaj u toplini i teksturi pjenaste jezgre koja se prilagođava konturama tijela, istovremeno ti pružajući solidnu potporu.

PROFILIRANA PU PJENA (5 ZONA)

DVOSLOJNA TKANINA

Značajke

5-zonski madrac

Madrac je konstruiran tako da optimalno podupire pet ključnih zona tvog tijela - glavu, ramena, torzo, kukove i koljena.

Jezgra od PU pjene

Prozračna i fleksibilna poliuretanska pjena.

Skidiva i periva navlaka

Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.

Tvrdoća 3

Tvrdoća 3/5

Madrac 16 cm visine

Ukupna visina 16 cm

Zarolan

Proizvod na tvoju adresu stiže zarolan, u praktičnom pakiranju

Okretanje madraca

Madrac treba redovito okretati barem horizontalno.

Detalji