Platinum Star

7-zonski madrac s džepićastom opružnom jezgrom i oblogama od PU pjene

2.199,00 kn
1.759,20 kn
200,00 kn


Za one koji traže više

Madrac Platinum Star je tvoja prilika da se razmaziš i osjetiš sve što ti Hespovo znanje o spavanju i danas dostupna tehnologija mogu ponuditi. Platinum Star je rezultat tisuća povratnih informacija naših zadovoljnih kupaca o tome koja je struktura madraca najidealnija za vrhunski san. Obloge od PU pjene oblikovane u sedam ergonomskih zona pružaju dodatnu prozračnost i kompaktnost a navlaka madraca sadrži TENCEL™ vlakna, koja se dobivaju iz šuma koje se kontrolirano uzgajaju za takve namjene, i donosi nježnu esenciju prirode u tvoj madrac i dom.

 

Ovaj madrac preporučamo isključivo spavačima i njima dragim osobama koji od madraca traže više – spavanje kakvo ti samo Hespo zna pružiti.

Na visokoj nozi

Ovaj madrac povoljne cijene visok je poput raskošnih hotelskih madraca. Viši ležaj omogućuje lakše ustajanje iz kreveta.

Sedam zona za ergonomsku potporu

Imaš problema s bolnim dijelom tijela? Jezgra oblikovana prema sedam ergonomskih zona tvog tijela pružit će optimalnu potporu.

Najbolje od pjene i opruge

Kada legneš na ovaj madrac blago ćeš utonuti u njega kao da mu je jezgra od pjene, no cijelo ćeš vrijeme imati potporu kakvu daju najbolji opružni madraci.

Značajke

Džepičasta opružna jezgra

Džepićasta opružna jezgra pruža ti najbolju potporu i elastičnost.

Tvrdoća 4

Tvrdoća 4/5

Skidiva i periva navlaka

Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.

Madrac 28 cm visine

Ukupna visina 28 cm

Detalji