OTVOREN NOVI SALON SNOVA U PULI!

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom...

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom dekoracija koje možete i kupiti za svoju spavaću sobu? Ne tražite dalje – Hespo je otvorio novi salon snova u Puli.

Nakon tri desetljeća bogatog iskustva u proizvodnji madraca, kreveta, spavaćih soba i ostalog asortimana za spavanje, Hespo je diljem Hrvatske otvorio svoje salone koji se s pravom zovu saloni snova, vama najbliži u Puli. Ne samo da nude sve što vam ikada može zatrebati za kvalitetan san, već i samo uređenje salona izgleda kao iz snova, čime potraga za idealnim madracem od napornog iskustva postaje pravo uživanje.

Odaberite najbolji madrac i krevet

Hespo u svom proizvodnom programu ima sve proizvode vezane uz kvalitetno spavanje - madrace, jastuke, poplune, elastične podloge, različite vrste kreveta i namještaj za spavaće i dječje sobe. Osim brojnih kućanstava, Hespo je do sada madracima i krevetima opremio i zaista brojne hotelske objekte u zemlji i inozemstvu.

Ponuda kreveta u Hespo salonu snova nimalo ne zaostaje za ponudom madraca. Drveni, tapecirani, sa spremnikom ili bez, popularni boxspring kreveti. Sve kupce čeka zaista širok izbor atraktivnih kreveta visoke kvalitete, kao i mogućnost da odaberete boje, materijale i dimenzije koje će vašu spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor.

TOP Hespo madraci i kreveti

Neki od najtraženijih modela madraca su Freya, madrac s džepićastom jezgrom koji pruža iznimnu ergonomsku prilagodbu tijelu, nadalje tu je Exclusiv Feel, koji također ima džepićastu jezgru, ali i obloge od 5 zonske pjene te madrac Bioritam koji omogućava da je tijelo savršeno ergonomski poduprto i rasterećeno. Ponudu madraca možete pregledati na sljedećem linku - https://hespo.hr/collections/madraci.

U ponudu kreveta se izdvajaju Quadro Luna, elegantni krevet s visokim uzglavljem, a tu je i krevet Zara, najpopularniji Hespo krevet koji jamči pouzdanost i čvrstoću. Ako ste pobornici više klasičnog dizajna tu je krevet Sofia, boxspring krevet koji se može uklopiti u svaki dizajn. Tu su i brojni drugi kreveti, a ponudu kreveta možete provjeriti i na web stranici - https://hespo.hr/collections/kreveti

Isprobajte svoj madrac i krevet u salonu

Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Posjetite vama najbliži salon jer dobri dani počinju noću, a dobar san u Hespo salonu. Naš salon možete pronaći na adresi: Pula, Bože Gumpca 32, Pulska zaobilaznica. Do kraja prosinca u svom omiljenom Hespo salonu možete pronaći sve madrace i krevete na blagdanskih -10%  popusta. Obavite svoju blagdansku kupovinu na pravom mjestu.

Povezano