+385 40 650 000

Spavaća soba skandinavskog stila na popustu

Kolekcija namještaja za spavaću sobu Lena kreirana je iz ljubavi prema prirodnim materijalima i dekorima koji svaki naš spavaći prostor mogu prekrasno urediti. Kombinacijom modernih i hladnijih materijala, te prirodnih i toplijih dekora, stvara se doprinos industrijskom uređenju sobe, a od 1. do 30.09. čeka vas na promotivnom popustu od 10 %.

Posebna pozornost je posvećena detaljima, a pravu osobnost soba će dobiti upravo vašim odabirom jer je na vama prepušten izbor materijala i boja za korpuse i fronte, te izbor modela nogica kao i njihova pozicija.

 

KOMBINIRAJ I DIZAJNIRAJ

Neka igre oko uređenja vaše spavaće sobe počnu... Spavaća soba Lena vam pruža niz mogućnosti prilikom odabira elemenata. Odaberite između dva različita dekora korpusa, te četiri dekora fronti vrata ili ladica. Na vama je prepušten izbor hoćete li manje elemente montirati na zid ili ćete odabrati između metalnih i drvenih nogica.

 

 

SVI LENA KREVETI

Odaberite između dva različita kreveta. Drveni krevet s korpusom hrasta ili pinije može doći s maskama na uzglavlju i uznožju u dekorima ili pak u kombinaciji s tapeciranim jastukom na uzglavlju i s dekor maskom na uznožju (bijela koža, beton, hrast ili pinija). Tapecirani krevet koji je bogato ojastučen posjeduje dekorativne detalje, linije u bojama korpusa spavaće sobe.

 

Oba kreveta moguće je izvesti i sa spremištem ispod ležaja. U tom slučaju krevet u Lux varijanti dolazi s punim drvenim okvirom (bez metalnih nogica) i s podiznim podnicama.

 

 

U Hespu vjerujemo da sloboda počinje upravo u vašoj spavaćoj sobi i da način na koji ju uređujemo i posvećujemo joj pažnju, utječe na naše živote. Dobar noćni odmor ključan je da uživate u svakom novom danu i da iz njega možete izvući ono najbolje.

 

 

Hespo je prepoznat brand na hrvatskom tržištu i već 28 godina usrećuje vas i omogućuje vam bezbrižne snove. Naš cilj je da osiguramo udoban san i vrhunsku kvalitetu spavanja, sve što biste i vi trebali staviti u središte svoje spavaće sobe.

 

 

 

Preuzmite katalog spavaće sobe Lena

Izdvajamo iz našeg bloga

Najnovije teme…

Recept za zdrav san Iz našeg bloga izdvajamo… Saznaj više

Besplatni savjeti

Upiši svoju mail adresu i poslat ćemo ti besplatni upitnik koji te savjetuje oko izbora madraca