Hespo salon Dubrava

Posjetite Hespo i ostvarite odlične popuste na veliki dio asortimana! Hespo je za svoje vjerne kupce pripremio super popuste u narednom periodu, a ako vam treba novi madrac, nadmarac, krevet ili podnica, pravo je vrijeme za kupovinu. Posjetite naš salon na lokaciji Ulica Rudolfa Kolaka 14, Supernova Garden Mall.  

RADNO VRIJEME
Pon-Ned:09-21h
KONTAKT
Telefonski broj 01 24 56 882 ,   099 815 2604
Email salon.dubrava@hespo.hr
Za vas radimo i 17.4.

Bilo da preuređujete svoju spavaću sobu, želite osvježiti apartman ili kuću za iznajmljivanje, odlično je vrijeme za ulaganje jer Hespo ima super popuste koji traju do 15. svibnja.


Čak 20 posto sniženi su kvalitetni madraci Exclusiv Feel, Green Way, Onyx i Euphoria. Hespo je najveći hrvatski proizvođač madraca koji su nadaleko poznati po vrhunskoj kvaliteti i udobnosti pa s njima zasigurno nećete pogriješiti!


Ako želite jednostavno poboljšati udobnost kreveta, najbolji odabir je dobar nadmadrac, a modeli Tiptop Visco New, Tiptop HR New, Tiptop Latex New te Molto trenutno su na popustu od 20 posto, dok su Rosa i Sole nadmadraci sniženi čak 50 posto.


Hespo je poznat i po prekrasnim te udobnim krevetima, a sada modele Zara, Zara Lux, Sonno i Hanna  možete kupiti uz 15 posto popusta. Ovi kreveti uklopit će se u svaki interijer, a možete birati između raznih boja, materijala i veličina.


Na popustu od 15 posto su i podnice Legenda te Focus pa njima možete upotpuniti svoj krevet.


U Hespu možete pronaći i bogati program ostalog asortimana kao što su jastuci, posteljina i plahte, a po 15 posto nižim cijenama do 15. svibnja možete kupiti jastuke Vitalux Ergo, Vitalux Soap, 3D Memo, Fresh Dream, Green Dream, Revitalux Ergo i Revitalux Soap, dok je šarena posteljina Stanić iz nove kolekcije snižena 20 posto. U periodu do 30. travnja 20 posto snižene su i plahte Respira.


Posjetite Hespo što prije i iskoristite odlične popuste na kvalitetan asortiman!