Božićni pokloni za spavalice

Čujemo zvončiće Djeda Božićnjaka, njegove saonice nezaustavljivo jure prema našim domovima i još je samo nekoliko dana ostalo do božićnog jutra kada ćemo trčati do drvca i brzo odmotavati poklone.Loša...

Čujemo zvončiće Djeda Božićnjaka, njegove saonice nezaustavljivo jure prema našim domovima i još je samo nekoliko dana ostalo do božićnog jutra kada ćemo trčati do drvca i brzo odmotavati poklone.

Loša vijest je što je jednako tako malo vremena ostalo da kupimo sve božićne poklone za naše najmilije. Iz godine u godinu isti problemi: što kupiti?

Oni koji još uvijek vjeruju u Djeda Božićnjaka neka ovo shvate kao mali podsjetnik njemu i popis želja što bismo voljeli vidjeti po borom.

Pripremite popis poklona

Na parkinzima trgovačkih centara traži se mjesto više, u dućanima su takve gužve da se jedva možemo probiti do polica s artiklima, a na blagajnama metarski redovi. Teško da možemo odabrati prigodne božićne poklone u tom kaosu.

Zato je potrebno unaprijed donijeti odluku o tome što ćemo kupiti.

Ove godine budite maštoviti u kupnji poklona. Potrudite se da svakome kupite nešto što će mu koristiti, a ne neku beskorisnu stvar koja će skupljati prašinu do sljedećeg Božića.

Poklone prilagodite osobnosti svake osobe kojoj ga darujete. Pardon, kojoj ga Djed Božićnjak daruje.

Pokloni za spavalice

Imate li doma koju spavalicu koja se ne može probuditi prije nego alarm zazvoni treći put uzastopce, a razbuditi sve do podneva? Nekog tko ne funkcionira prije druge jutarnje kave?

Možda imate i drugu vrstu spavalice, onu koja voli provoditi vrijeme doma u udobnoj kućnoj odjeći, utopliti se pod dekicom ispred televizora i tako se uspavljivati.

Donosimo vam nekoliko originalnih ideja što pokloniti vašim najvećim spavalicama za Božić. Osim što će pokloni biti iskoristivi i korisni, beskrajno ćete ih obradovati. U to budite sigurni.

1. Mekana pidžama

Da nešto razjasnimo na početku, pidžama nije baš najsretnije rješenje kao poklon za klince ispod bora.

Sjećate se kad ste pod bor dobili odjevne predmete, te mekne poklončiće s kojima se ne možete igrati. Njima kupite igračkicu.

Za sve ostale spavalice, pidžama je genijalan poklon, nikad ih nemaju dosta i znat će je cijeniti.

Ohrabrite se pa kupite pidžamu s ludim uzorkom, plišanu pidžamu ili jednodijelnu, a možete ju i personalizirati tako da dodate natpis. Primjerice, “Kapetan Zaspan javlja se na dužzZZnost!”.

2. Kućni ogrtač

Ogrtač je odličan dar za one koji ne vole nositi pidžamu, a vole da im je kod kuće udobno i toplo.

Većinom dolaze u univerzalnim veličinama, pa ako niste sigurni koju veličinu trebate, s ogrtačem ne možete pogriješiti. Odličan poklon bez obzira na godine.

3. Antibakterijski jastuk

Najvećim spavalicama nikada dosta jastuka. Anatomski, antibakterijski, mirisni, ukrasni, putni jastuk. Možete darivanje dići na jedan viši nivo i kupiti ih sve!

Cijeli komplet jastuka za vašeg omiljenog spavača kako bi bio spreman gdje god da spava, na krevetu, pred televizorom ili na putu.

4. Papuče

Ako ste se odlučili na kupnju ogrtača, možete ga kombinirati s papučama i dobit ćete vrlo praktičan poklon.

Svi trebaju papuče, čak i oni koji najviše vole hodati bosi po kući. Dobro će im doći u ovim hladnijim mjesecima.

5. Deka

Deke nikad ne izlaze iz mode. Bilo da vaš spavoljubac voli neutralne boje, lude uzorke, tople i debele deke ili pak njihovu laganiju varijantu, na tržištu ćete naći deku koja će ga grijati zimskim noćima.

6. Maska za spavanje

I najveći spavači ponekada imaju problem s nesanicom. Barem kada im smeta dnevno svjetlo i teško tonu u san.

Ako je vaš spavač naviknut na mrak i voli zaspati sa spuštenim roletama, pobrinite se da mrak može napraviti kada god on to želi.Jednostavno navuče masku za spavanje i spreman je za carstvo snova.

7. Madrac

Ovo je najbolji poklon od svih, ali s njim treba biti oprezan. Profesionalni spavači imaju posebnu vezu sa svojim madracima.

Faktor iznenađenja u ovom slučaju pada u vodu. Barem do nekog trenutka. Možete, primjerice, najaviti odlazak u kino, dok je vaš plan zapravo odlazak u trgovinu s madracima!

Najbolje je da spavač sam odabere novi madrac. Objasnite mu da mora promijeniti madrac jer mu je postojeći pun grinja, udubljen ili ispupče, a madrac je ključan za dobar san.

Što god s popisa odlučili pokloniti svojim spavalicama za Božić nećete pogriješiti. Ipak, pobrinite se da to što poklanjate bude kvalitetno kako bi im što duže koristilo.

Provjerite ponudu Hespo madraca

Povezano