Izbornik
27.03.2017.

Kad stvaramo novi dom, kvalitetan namještaj, krevet, madrac i dobro odabrani jastuci svakako su jedne od najvažnijih stvari koje trebamo osigurati. Jeste li ikad razmišljali o tome da je upravo spavaća soba dio doma u kome provodimo najviše sati tijekom dana, u kojem započinjemo i završavamo svaki naš dan? Spavaća je soba naše utočište od stvarnog svijeta i svakodnevnih problema. Zato je iznimno bitno stvoriti ugodan prostor u kojem nema nepoznanica i gdje sve oko nas osigurava mir i spokoj, te udoban i čvrst san. Tek tada ćemo svakog dana zaspati, ali i probuditi se s velikim osmijehom na licu i biti spremni suočiti se sa svim izazovima novog dana.

Upravo je vjenčanje izvanredna prilika da vam obitelj i prijatelji, osim što će s vama proslaviti vaš veliki dan, pomognu osigurati što kvalitetniji početak novog života. Iako je to u našim krajevima još uvijek rijetkost, kad se planira vjenčanje veliko je olakšanje ako možete s roditeljima, prijateljima i rođacima dogovoriti da, ako to žele, pomognu u nabavci upravo stvari koje su najpotrebnije za novi dom. Kvalitetni madrac i jastuci mogu, na primjer, biti izuzetno dragocjen poklon, a svaki će mladi par taj poklon, dan za danom, sve više cijeniti. Šteta bi bilo da mladenci svoj novi, zajednički život započnu na madracima i jastucima koje su imali i u svojim tinejdžerskim godinama.

Započeti novi život uz miran, udoban i zdrav san ima neizmjernu vrijednost. Na našoj stranici www.hespo.hr  potražite sve detalje o izboru, karakteristikama i opcijama Hespo madraca, jastuka, podnica i namještaja za spavaće sobe. Odaberite ono što upravo vama najviše odgovara, potražite to u vašem salonu namještaja i neka postane važnim dijelom vašeg novostvorenog doma.