Izbornik
na popustu od 10% od 1. - 30.9.
28.08.2018.

Mnogi roditelji suočavaju se s istim problemom, kako u zadnji tren prije početka škole urediti dječju spavaću sobu.
Od 1. - 30.9. u Hespu smo vam pripremili promotivni popust i častimo vas s 10 % popusta na NOVU dječju sobu JAZZ.

 

Dječja soba Jazz će raznovrsnim elementima i velikim izborom boja zasigurno uljepšati djetinjstvo vašeg djeteta i prirasti njegovom srcu. Namijenjena je osnovnoškolcu, ali i srednjoškolcu jer se bojom i odabirom elemenata, može napraviti pravo malo carstvo u kojoj će bilo koje dijete uživati.

Prepušteni ste birati elemente, slagati police ili ih zatvoriti u viseće elemente, odabrati klasično uzglavlje kreveta ili sanduk u uzglavlju za spremanje posteljine, dodati koju ladicu u prostor ispod kreveta ili ormar s kliznim ili zaokretnim vratima. Vrijeme je za igru...

Naravno da želite svojim mališanima pružiti najbolje te opremiti dječju sobu kao ugodan prostor za igru i druženje, ali i funkcionalan prostor za učenje.

Često ipak morate raditi određene kompromise iz jednog jednostavnog razloga - nedostatka prostora.

Iznalaženje slatkih i praktičnih rješenja može biti izazovno, no ne i nemoguće.

Zato vam donosimo nekoliko ideja kako maksimalno iskoristiti mali prostor dječje sobe i stvoriti idealno mjesto za učenje, zabavu, igru i odmor.

1. Police i kutije za pohranu

Ako postoji ijedna soba koja treba dodatni prostor za pohranu onda je to dječja spavaća soba. Sve neiskorištene kuteve i zidove zato iskoristite za postavljanje polica. 

Prostora za pohranu nikad dosta u dječjoj sobi, a postavljanje polica relativno je povoljno rješenje kako doći do dragocjenog prostora. 

Upravo police pomoći će kako bi soba bila čim urednija, a radni stol bez igračaka. 

Kad vidite neku zgodnu kutiju koja se slaže s bojama dječje sobe vašeg mališana - kupite ju. Kutije za pohranu idealno su mjesto za pospremanje tih svih silnih plišanih igračaka, autića i drugih sitnih stvari koje vaš mališan svakodnevno koristi ;)

2. Krevet sa spremištem

Ako je vaš mališan spreman za prelazak iz kolijevke u krevet, svakako nabavite krevet sa spremištem. Iskoristit ćete svaki pedalj prostora i što je još bolje neće biti mucica od prašine ispod kreveta.

3. Kreveti na kat

Kreveti na kat odlično su rješenje, ako će dvoje mališana dijeliti spavaću sobu. 

Potražite krevet na kat s ljestvama ili stepenicama s dodatnim prostorom za pohranu ili ladicama za čuvanje odjeće.

Ako imate jedno dijete u sobi, ali ipak trebate više prostora, odlučite se za krevet s visokom platformom ispod njega možete staviti niski ormar, ladičar ili mali kauč.

4. Ormari

Sami znate koliko vaše dijete treba prostora za odjeću, a koliko za knjige i stvari. Stoga vama prepuštamo kompletno uređenje ormara. Osim odabira 2 boje korpusa i 7 boja fronti, sami ćete odabrati vrata, djelomično ga zatvoriti, dodat ćete mu ladicu ili dvije ili ga ostaviti potpuno otvorenog.

Tu priči nije kraj, jer se možete i poigrati s različitim bojama fronti na tim ormarima i iskombinirati ono što vama najviše odgovara.

5. Radni stol

Sobu smo do kraja prepustili vašoj mašti pa tako i radni prostor u kojem će vaše dijete učiti možete oblikovati prema svojim željama. Skroz jednostavni korpus stola možete nadograditi bočnim poličarem (jednim ili dva) te s dodatnim policama u koje možete ugraditi i ladice.

Pravo osvježenje je modularni stol koji za tren oka postaje poličar. Jednostavno pogurajte stol na kotačićima i pretvorite element u police kako bi vaše dijete imalo više prostora za igru.

 

Preuzmite katalog Jazz

Preuzmite dimenzije artikala sobe Jazz