Izbornik
na popustu od 10% od 1. - 30.9.
28.08.2018.

Mnogi roditelji suočavaju se s istim problemom, kako u zadnji tren prije početka škole urediti dječju spavaću sobu.
Od 1. - 30.9. u Hespu smo vam pripremili promotivni popust i častimo vas s 10 % popusta na NOVU dječju sobu JAZZ.

 

Dječja soba Jazz će raznovrsnim elementima i velikim izborom boja zasigurno uljepšati djetinjstvo vašeg djeteta i prirasti njegovom srcu. Namijenjena je osnovnoškolcu, ali i srednjoškolcu jer se bojom i odabirom elemenata, može napraviti pravo malo carstvo u kojoj će bilo koje dijete uživati.

Prepušteni ste birati elemente, slagati police ili ih zatvoriti u viseće elemente, odabrati klasično uzglavlje kreveta ili sanduk u uzglavlju za spremanje posteljine, dodati koju ladicu u prostor ispod kreveta ili ormar s kliznim ili zaokretnim vratima. Vrijeme je za igru...

Naravno da želite svojim mališanima pružiti najbolje te opremiti dječju sobu kao ugodan prostor za igru i druženje, ali i funkcionalan prostor za učenje.

Često ipak morate raditi određene kompromise iz jednog jednostavnog razloga - nedostatka prostora.

Iznalaženje slatkih i praktičnih rješenja može biti izazovno, no ne i nemoguće.

Zato vam donosimo nekoliko ideja kako maksimalno iskoristiti mali prostor dječje sobe i stvoriti idealno mjesto za učenje, zabavu, igru i odmor.

1. Police i kutije za pohranu

Ako postoji ijedna soba koja treba dodatni prostor za pohranu onda je to dječja spavaća soba. Sve neiskorištene kuteve i zidove zato iskoristite za postavljanje polica. 

Prostora za pohranu nikad dosta u dječjoj sobi, a postavljanje polica relativno je povoljno rješenje kako doći do dragocjenog prostora. 

Upravo police pomoći će kako bi soba bila čim urednija, a radni stol bez igračaka. 

Kad vidite neku zgodnu kutiju koja se slaže s bojama dječje sobe vašeg mališana - kupite ju. Kutije za pohranu idealno su mjesto za pospremanje tih svih silnih plišanih igračaka, autića i drugih sitnih stvari koje vaš mališan svakodnevno koristi ;)

2. Krevet sa spremištem

Ako je vaš mališan spreman za prelazak iz kolijevke u krevet, svakako nabavite krevet sa spremištem. Iskoristit ćete svaki pedalj prostora i što je još bolje neće biti mucica od prašine ispod kreveta.

3. Kreveti na kat

Kreveti na kat odlično su rješenje, ako će dvoje mališana dijeliti spavaću sobu. 

Potražite krevet na kat s ljestvama ili stepenicama s dodatnim prostorom za pohranu ili ladicama za čuvanje odjeće.

Ako imate jedno dijete u sobi, ali ipak trebate više prostora, odlučite se za krevet s visokom platformom ispod njega možete staviti niski ormar, ladičar ili mali kauč.

4. Ormari

Sami znate koliko vaše dijete treba prostora za odjeću, a koliko za knjige i stvari. Stoga vama prepuštamo kompletno uređenje ormara. Osim odabira 2 boje korpusa i 7 boja fronti, sami ćete odabrati vrata, djelomično ga zatvoriti, dodat ćete mu ladicu ili dvije ili ga ostaviti potpuno otvorenog.

Tu priči nije kraj, jer se možete i poigrati s različitim bojama fronti na tim ormarima i iskombinirati ono što vama najviše odgovara.

5. Radni stol

Sobu smo do kraja prepustili vašoj mašti pa tako i radni prostor u kojem će vaše dijete učiti možete oblikovati prema svojim željama. Skroz jednostavni korpus stola možete nadograditi bočnim poličarem (jednim ili dva) te s dodatnim policama u koje možete ugraditi i ladice.

Pravo osvježenje je modularni stol koji za tren oka postaje poličar. Jednostavno pogurajte stol na kotačićima i pretvorite element u police kako bi vaše dijete imalo više prostora za igru.

 

Preuzmite katalog Jazz

Preuzmite dimenzije artikala sobe Jazz

 

 

Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • hespo.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Hespo na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Hespo je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Hespo je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Hespo Web stranicama.