Idealni poklon za rođenje djeteta

Dolazak djeteta veliko je veselje i događaj u životu koji se pamti. Osim za roditelje, to je veliko veselje za cijelu rodbinu i prijatelje koji se vrlo često odamah pitaju - što kupiti za rođenje djeteta za poklon?

Većina ljudi kupuje standardne poklone - robicu za dijete, dječju kozmetiku, dudice, bočice, igračke za bebe.
A malo tko se sjeti kupiti nešto malo posebnije i neobičnije?

Znate li što u prvim danima, mjesecima, pa čak i godinama, roditeljima najviše nedostaje? Odgovor je miran san. Možda im ne možete pomoći u tome da se beba noću budi što rjeđe, ali možete pomoći da udobnije spava.

Mi u Hespu imamo divne vesele dječje madrace za krevetiće koji mogu biti simpatičan i koristan poklon za rođenje djeteta. Naši dječji madraci napravljeni su od kvalitetnih materijala i bebi će pružati udobne i slatke snove.

Uz madrac super ide i Hespo dekica, a kad djeca porastu za koju godinu mogu sami odabrati svoju kombinaciju kreveta i ormara iz Funky sobe.

Izvrstan poklon za umorne roditelje je i jastuk. Na našoj stranici možete istražiti široku ponudu jastuka - jastuke od tehnogel jezgre, od viskozne pjene, s ekstraktom sljeza, lavande i Aloe Vere koji pružaju lagan, dugotrajan miris i dodatno opuštanje.

Naši jastuci napravljeni su od kvalitetnih materijala koji pomažu boljem opuštanju bolnih dijelova tijela, a uz to dolaze u atraktivnim vrećicama što ih čine divnim i korisnim poklonom.

Našu ponudu istražite na ovom linku i u našim salonima snova diljem Hrvatske. Evo link i na popis salona.
 

Ovaj članak pripada seriji Sve o spavanju za djecu.