Koji vam je draži: mediteranski ili kontinentalni ugođaj?

Protekla godina bila je vrlo neobična za sve nas, no kako mi u Hespu volimo stvari gledati s ljepše stvari onda ćemo reći da ćemo ju mi pamtiti po dobrom i to po otvorenjima čak 5 salona diljem Hrvatske.

Salone smo tako otvorili u zagrebačkom Garden Mallu u Dubravi te Ambienti u Novom Zagrebu, a salone snova dobili su i Rijeka, Pula, Osijek te Varaždin koji su pridružili 'Hespo obitelji' u Splitu, Šibeniku i Zagrebu.

Ove godine čeka nas još nekoliko otvorenja naših salona snova, no prije no što vam otkrijemo detalje o novim lokacijama, otkrit ćemo vam da je svaki salon u Hrvatskoj sličan, ali ipak različit. Naime, zapravo postoje dva tipa Hespo salona: mediteranski i kontinentalni, baš kao i što postoje dvije različite klime, podneblja, tradicije…

Poštujući različitosti, posebnosti i autentičnost svakog podneblja, Hespo je svoje salone prilagodio podneblju u kojima se nalazi.

U Splitu i Šibeniku naše kupce dočekat će mediteranski ugođaj i salon s puno više svjetla, „sunca“, bjeline… Parket na podu u mediteranskim salonima boje je izblijeljenog hrasta, zidovi su bež i sivkasti, kao da su pomalo požutjeli i izbljedili od sunca i soli. Svijetao je cigleni zid koji je zaštitni znak svih naših salona, a umjesto trave na zidovima dočekat će vas drvena obloga koja kao da je pomalo posivila od bure i mirisa soli.

U našim kontinentalnim salonima u Zagrebu, Osijeku i Varaždinu saloni imaju drugačiju, tamniju atmosferu. Zaštitni znak naših kontinentalnih salona je cigla u svojoj prirodnoj crvenkastoj boji, drvo te zelena trava – odnosno elementi koji nas najčešće okružuju.

U našim salonima u Zagrebu, Varaždinu i Osijeku tu su i štukature na zidovima koje simboliziraju ljepotu starinskih secesijskih zgrada u čijoj se okolici nalaze naši saloni. Naš salon u Gundulićevoj ulici u Zagrebu ima čak i „malu kućicu“ unutar salona koja izgleda kao mali stan s balkonom i zelenilom na krovom.

No, koji god od naših salona posjetili, izbor je vrlo sličan i bogat. U svima se nalazi velika zona udobnosti u kojoj možete isprobati naše  madrace, zatim tu su i naši najprodavaniji kreveti te spavaće i dječje sobe koje uživo možete razgledati i pogledati uzorke drugih materijala i tkanina.

U našim salonima ima i mnoštvo dekoracija i asesoara koji su također na prodaju – od fotelja, stolića, lampi do posteljine, popluna, mirisa za dom…

Pozivamo vas da uživate u našoj velikoj fotogaleriji naših salona snova, te da posjetite neki od vama najbližih salona (evo popisa svih salona u Hrvatskoj).

Povezano