Hespo otvorio 10 salona snova u Hrvatskoj

Kakav madrac odabrati ako se ljeti jako znojite? Kakav jastuk odabrati ako imate problema s vratnom kralježnicom? Kakav madrac je najbolji za djecu, a kakav za tinejdžere? Kakav krevet odabrati...

Kakav madrac odabrati ako se ljeti jako znojite? Kakav jastuk odabrati ako imate problema s vratnom kralježnicom? Kakav madrac je najbolji za djecu, a kakav za tinejdžere? Kakav krevet odabrati ako želite maksimalnu udobnost, ali vi i vaša bolja polovica imate jako veliku razliku u kilaži?
Sve to možete saznati u novootvorenim Hespo specijaliziranim salonima snova.
Naime, u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Puli, Osijeku i Varaždinu nedavno je otvoreno ukupno 10 atraktivnih salona snova u kojima možete saznati sve o tome kako spavati zdravije, udobnije i kvalitetnije, a osim velike ponude Hespo madraca, u salonima ćete pronaći i širok izbor Hespo tapeciranih kreveta, namještaja i asesoara.
U našim showroomima snova u izuzetno ugodnom ambijentu možete u miru leći, opustiti se i isprobati sve krevete i madrace, ali i razgledati sve tkanine, materijale, jastuke, asesoare te posavjetovati se sa stručnim osobljem oko spavanja koje odgovara vašim navikama.
Naši saloni snova zato imaju veliku izdvojenu 'Zonu udobnosti' u kojoj u miru možete isprobati ono što vam najbolje odgovara. Za one koji o spavanju žele znati više tu su naši prodajni savjetnici koji će vas uputiti u tajne madraca i udobnijeg spavanja. Upravo iz tog razloga showroom ima nekoliko zona za sjedenje i konzultacije…
Ugođaj topline doma, upotpunjen je s Hespo namještajem koji je također, kao i naši madraci, s etiketom Made in Croatia.
Naime, možda niste znali no Hespo se osim 30-godišnjom tradicijom i činjenicom da su naši madraci prisutni u mnogim najluksuznijim hotelima u Hrvatskoj, može pohvaliti i da sav svoj namještaj, krevete i madrace proizvodi u Hrvatskoj i to u Međimurju, u mjestu Prelog.
Našu ponudu možete uživo razgledati u našim salonima te na našoj web stranici, a svaki salon je sličan, ali različit, no najveći izbor asortimana je u najvećem Hespo showroomu u zagrebačkoj Ambienti.
Evo i liste svih naših salona s adresama:
Zagreb, Avenija Dubrovnik 14 (Robna Kuća Ambienta)
Zagreb, Rudolfa Kolaka 14 (Garden Mall - Supernova)
Zagreb, Gundulićeva 7
Split, Put Brodarice 4 (nasuprot Joker Shopping Malla)
Split, Ruđera Boškovića 18a (TC Prima 3)
Rijeka, Martinkovac 127 (Marti Retail Park)
Pula, Bože Gumpca 32
Šibenik, Stjepana Radića 139a (Tommy)
Osijek, Svilajska 36 (TC Emmezeta)
Varaždin, Optujska 43
Prelog, Kralja Zvonimira 38
 

Povezano