Sole

Nadmadrac od HR pjene visine 5cm

3.0 (7 recenzija)
698,00 kn
100,00 kn


Prozračna udobnost

Nadmadrac Sole ima jezgru od hladno lijevane HR pjene. Izuzetno je prozračan, pa je pravi izbor za tebe ako imaš problema s alergijama. HR pjena pruža udobnost i visoku kvalitetu spavanja. Nadmadrac na donjoj strani ima anti-slip tkaninu koja omogućuje bolje prianjanje uz ležaj.

Zašto odabrati nadmadrac?

Madrac ti je pretvrd? Spavaš na razvlačnom krevetu ili kauču? Nadmadrac će poboljšati tvoje iskustvo spavanja i pružiti kvalitetniju potporu tvom tijelu. Maksimalna udobnost uz minimalnu investiciju!

Prozračna HR pjena

Hladno lijevana HR pjena vrlo je elastična i otporna na oštećenja, a zbog svoje posebne mjehurićaste strukture osigurava dobar protok zraka dok spavaš

Veličina za svaki ležaj

Ovaj nadmadrac proizvodimo u čak 12 dimenzija, pa ćeš lako pronaći odgovarajuću veličinu za bilo koji tip ležaja.

HR pjena

Skidiva i periva navlaka

nadmadrac od HR pjene visine 5 cm

Značajke

Zarolan

Proizvod na tvoju adresu stiže zarolan, u praktičnom pakiranju

Skidiva i periva navlaka

Navlaka ovog madraca lako se skida i pere u perilici na 40°C.

Pjena

Elastični madraci od pjene upijaju pokrete tvog tijela pružajući ti potpunu potporu i udoban san

Detalji

Neovisne recenzije proizvoda

 3.0 (7 recenzija)

Naručio sam putem weba nadmadrac Hespo Nordic Sole sa hladno lijevanom HR pjenom koj prema opisu pruža udobnost i visoku kvalitetu spavanja. Ima također anti-slip tkaninu koja omogućuje bolje prianjanje uz ležaj. Sve to lijepo zvuči a i svakako lijepo izgleda no u stvarnost je to jedna sasvim druga priča. Madrac je izuzetno tvrd i nema ni U od udobnosti jer se ja svaku noć budim bezbroj puta a ujutro imam bolove na različitim dijelovima tijela (ovisno o položaju spavanja). A anti-slip ne funkcionira jer također svako jutro madrac bude par cm u jednu stranu više nego prije spavanja. Imam madrac ca mjesec dana te naravno istog više nije moguće vratiti. Poslao sam im mail ali onaj rok od 14 dana povrata je prošao. Zadnjih par noći spavam na izvornom madracu na mom popriličnom novom krevetu i spavam već par dana poput male bebe. Kupljeni nadmadrac ću zapaliti :)

Eric Surprise
8. studeni 2021.

zadovoljni kvalitetom nadmadraca

Jasmina Mađaroš
14. rujan 2021.

Nadmadrac je odličan.

Michaela Komšić
9. rujan 2021.

Nadmadrac je od obicne spužve! Na web trgovini pise da je 5cm visina nadmadraca ali je 4cm visina nadmadraca sto pise i u brošuri! Lažljiva prevarantska firma!!

Maro
25. kolovoz 2021.

For anyone who is a restless sleeper like me, spinning all night, it's better than memory foam. Comfortable and supportive.

Darko Benzon
12. srpanj 2021.

Odlična vrijednost za novac

Kb
10. srpanj 2021.

Vrhunski! Udoban

Anamarija Ninčević
28. lipanj 2021.

Slično