Spavaća soba inspirirana suncem

Ovo je Mila. Naša nova spavaća soba.Mila ima pregršt elemenata iz kojih možeš složiti pravo malo carstvo za svoj dobro zasluženi odmor. S Milom je sve zaista opušteno i jednostavno. Mila je tu da učini život jednostavnijim, ljepšim i ugodnijim. 

PREUZMI KATALOG MILA

 

Mladenačka soba s karakterom

Za baš sve stilove, godišta i sva raspoloženja. Mila je pravo malo utočište mladenačkih želja i potreba. Za strukturu i karakter, s dovoljno širine i osobnosti. Ergonomski oblikovan stol bezrezervno će podržati sve mlade buntovnike. I one koji se tako osjećaju. 

Udobnost i na odmoru

Ukoliko Milu sretnete na moru, promjerit ćete da je da je obala njeno prirodno okruženje. Ili je upravo Mila onaj dašak mora kojim ste željeli oplemeniti svoj kontinentalni dom…Mila voli putovat, a i njeni se putnici uvijek osjećaju kao kod kuće. Na zidnoj vješalici i stalku za kofere čak će i najneumorniji među nama poželjet odmoriti svoj kofer.

Inspirirano Suncem

Nastala jednog suncem obasjanog dana, s namjerom da unese svjetlo u dom svojih vlasnika. Korpus sobe Mila osmišljen je u dekoru divlji hrast i hrast castello, dok njene fronte dolaze u još 3 dodatne boje: bijeloj, satin i sivoj. Svaki zasebni element zamišljen je kao inspiracija. Poput nježne komode za odlaganje sitnica, ponajviše onih koje intimu znače…. S daškom svježine i urbanog luksuza.

Detalji

Prilagodbe i opcije

Divlji hrast
Divlji hrast i bijela
Divlji hrast i satin
Divlji hrast i siva
Hrast Castello
Hrast Castello i bijela
Hrast Castello i satin
Hrast Castello i siva
Bijeli hrast
Bijeli hrast - Bijela
Bijeli hrast - Siva
Bijeli hrast - Satin

Inspiriraj se