Hanna Lux

Savršenstvo praktičnosti

€1.379,00
€35,00


Hanna Lux

Savršenstvo praktičnosti

€1.379,00
€35,00


Podignite svoj san na višu razinu

Ovaj krevet donosi notu suvremenog stila u vašu spavaću sobu s čistim linijama uzglavlja i inovativnom podiznom podnicom, stvarajući prostor gdje elegancija susreće praktičnost. Uživajte u praktičnosti i organizaciji s inteligentnom podiznom podnicom koja pruža dodatni prostor za pohranu ispod kreveta. Posteljina, sezonska odjeća ili dragocjeni suveniri - sve to može nestati iz vidokruga, ostavljajući vam prostran i organiziran prostor. Dizajn uzglavlja s čistim linijama unosi suvremenu eleganciju u vaš prostor za spavanje. Minimalistički izgled prilagođava se svim dekorativnim stilovima, dodajući svjetlinu i prozračnost vašem osobnom kutku.

 

Kvaliteta baze - okvir kreveta izrađen od iverice, demontažan, sanduk za pohranu sa odzračnicima u podu, brendirana tkanina s unutrašnje strane sanduka i na dnu podnice, škare s osiguračem i plinskim podizačima 1200N, plastične kadice koje štite okov kreveta.

Prilagodljiva udobnost bez madraca

Krevet Hanna Lux dolazi bez madraca, dajući vam slobodu da izaberete svoj preferirani madrac i prilagodite ga vašim potrebama. Bilo da volite mekše ili čvršće spavanje, imate potpunu kontrolu nad svojim udobnostima.

Dodatni prostor za odlaganje

Hanna Lux ima prostor za odlaganje i elastičnu podlogu s mehanizmom za podizanje. U sekundi podigni podlogu i spremi odjeću ili posteljinu.

Koža ili tkanina

Odaberi krevet tapeciran pravom kožom, eko kožom ili tkaninom. Pronađi nijansu kože ili tkanine koja će najbolje pristajati tvojoj sobi.

Visina nogica 15 cm

Visina uzglavlja 122 cm

Elastična podizna podnica s metalnim okvirom i plinskim podizačima

Sanduk sa spremnikom dubine 18 cm

Visina baze 36 cm

Detalji