Fresh Dream

Jastuk od viskoelastične pjene

€75,00
€11,00


Izniman osjećaj svježine

Novi inovativni jastuk Fresh Dream kombinacija je memory pjene i WATERGEL pjene. WATERGELR je patentirana gel pjena koja pruža izniman osjećaj svježine, nježno hladeći glavu. Veoma je prozračna te je antialergijska i antibakterijska. Preporuča se svima koji vole osjećaj hlađenja na jastuku te ljudima koji spavaju na boku ili leđima. Navlaka je izrađena od Silk tkanine sa svilenim nitima. Dimenzije: 72 x 42 x 15 cm

Hipoalergena svojstva

Visokokvalitetna memory pjena je manje sklona akumulaciji prašine grinja i alergena, što je posebno korisno za osobe s alergijama.

Memory pjena vas pamti

Pjena koja “pamti” konture tijela te se prilagođava svakom individualno. Memory pjena s 3D profilacijom (3D memo) pruža poseban masažni osjećaj i opuštanje.

Izuzetna prozračnost

Duž cijelog jastuka nalaze se perforacije koje omogućavaju idealno strujanje zraka, što će ti posebno odgovarati ako imaš problema s alergijama.

Značajke

Visco-elastična pjena

Pjena razvijena za astronaute pamti konture tvog tijela, postajući mekanija tamo gdje je tvoje tijelo toplije. To je posebno bitno za opuštanje bolnih dijelova tijela.

Detalji