Technogel Deluxe

Jastuk od gel jezgre visine 14cm

1.319,00 kn 791,40 kn
25,00 kn

Potpuno prilagođavanje tijelu

Modus S je vrhunska podnica univerzalne namjene, kojoj pristaju svi madraci iz naših linija Nordic, Family i Royal. Okvir je izrađen od furnirske ploče, a elastične letvice od lameliranog drva s folijom. Po tri letvice ugrađene su u bočne nosače izrađene od visokokvalitetne gume. U zoni ramena i lumbalnog dijela posebnu potporu tvom tijelu pružaju pojedinačni elastični diskovi.

Diskovi za sve položaje

Posebni diskovi postavljeni su na gibljive gumene nosače kako bi tvom tijelu pružili optimalnu potporu u svim položajima. U ramenoj zoni gume su elastičnije, a u lumbalnom dijelu tvrđe.

Najgušće postavljene letvice

Ova podnica ima jedan red letvica više, za razliku od podnica iz kategorije Nordic i Family, pružajući višu razinu potpore tvom tijelu.

Podnica & madrac

Ova podnica slaže se sa svim madracima iz naše Nordic, Family i Royal linije. Preporučamo ti da vrhunski madrac upariš s vrhunskom podnicom, kako bi njegova udobnost došla do punog izražaja.

Značajke

Technogel

Izuzetno trajan, netoksičan i 100% higijenski materijal s antidekubitalnim svojstvima. Sprečava razvoj grinja, bakterija i drugih mikroorganizama, pa ti osigurava maksimalnu higijenu.

Slično