Izbornik

Technogel jastuci superiorni su prema ostalim jastucima zbog svoji brojnih prednosti koje uključuju: jedinstvenu raspodjelu pritiska tijela po sve tri osi, uslijed čega je osigurana bolja cirkulacija i nestanak neugodnog pritiska; izuzetne anti-dekubitalne karakteristike; izuzetna termo-senzibilnost materijala i održavanje optimalne temperature.

Technogel je netoksičan materijal i u potpunosti sterilan te sprečava razvoj grinja, bakterija i drugih mikroorganizama pa je osigurana maksimalna higijena. Baza Technogel jastuka je izrađena od visco-elastične pjene. Ovi jastuci imaju izuzetnu dugotrajnost.

Vanjske navlake svih tehnogel jastuka perive su strojno na do 60oC. Technogel jastuci dolaze u praktičnim kutijama.

Contour

Za spavače na leđima i one koji spavaju bočno i koji se možda muče da im taj položaj spavanja bude ugodan, ovaj jastuk je specijalno dizajniran da se lijepo prilagodi ramenu na način da je jastuk ugodno priljubljen prema konturama lica i glave.

Contour dimenzije: 66x40x9, 66x40x11,66x40x13 cm

Anatomic

Jastuk Anatomic dizajniran je tako da osigura odlično opuštanje i potporu, a posebno je popularan kod ljudi koji pate zbog bolova u vratu, leđima i ramenu.

Anatomic dimenzije: 66x42x11 cm.

Deluxe

Počinak na ovom jastuku klasičnog oblika osigurava komfor koji ugodno hladi, te odgovarajuću potporu za kralježnicu - kao najbolje moguće rješenje.

Deluxe dimenzije: 66x40x11 cm.