Izbornik
Visina madraca 34 cm
President madrac

Madrac vrhunske kvalitete i udobnosti s pojačanom džepićastom opružnom jezgrom, oblogama od HR pjene i teškogorivom Bamboo Intense tkaninom.

  1. Teškogoriva Bamboo tkanina
  2. PES vata
  3. PU pjena prošivena
  4. HR pjena
  5. Propex mreža
  6. Džepićasta povišena opružna jezgra
Antibakterijska navlaka
Antibakterijska navlaka
Džepičasta jezgra
Džepičasta jezgra
Okretati samo redovno
Okretati samo redovno
Teškogoriva navlaka
Teškogoriva navlaka

President je visoko-kvalitetan, luksuzno izveden madrac, izrazite visine i iznimno visokog nivoa udobnosti i kvalitete.

Džepićasta opružna jezgra ima specifične karakteristike i veliku točkastu elastičnost što znači da se odlično prilagodi tijelu i osigurava mirno i udobno spavanje, bez okretanja i nemira.

 

HR - High resilient pjena

HR pjenu odlikuje izrazito visoka elastičnost, veća površinska mekoća i udobnost, bolja prozračnost i povećana trajnost. 

Kombinacija HR pjene i džepićaste jezgre ovom madracu osigurava visoku kvalitetu podupiranja tijela te iznimno udobno spavanje.

Bamboo Intense teškogoriva tkanina

Bambus vlakna, od kojih je izrađena ova tkanina, potpuno prirodno imaju antibakterijska, antistres i revitalizirajuća svojstva. Bamboo tkanina je izuzetno ugodna za kožu i mekana na dodir, vrlo prozračna čuva toplinu i odlično apsorbira vlagu.

Dodatkom tzv. Intense karbonskih vlakana ova tkanina neutralizira prirodni naboj tijela, oslobađa ga napetosti i madracu President time daje anti-stres kvalitetu.

Osim svih pozitivnih svojstava bambus vlakana ova tkanina ujedno ima i karakteristiku teškogorivosti te zadovoljava norme EN 597-1 i EN 597-2. 

Madrac President se, radi povećavanja čvrstoće i trajnosti, izrađuje s pojačanom džepićastom opružnom jezgrom te širim bočnim vertikalama od pjene.

Madraci President izrađuje se u svim standardnim, a na zahtjev i u vanstandardnim dimenzijama.

Spajanje madraca

Česta je situacija u hotelskim objektima opremiti sobu s dva ležaja, ali se njihovim primicanjem, po potrebi, oni koriste i kao ležaj velikih dimenzija.

U tom slučaju mogu se unaprijed naručiti madraci s mogućnošću međusobnog spajanja sa čičak trakom ili zatvaračem. Ako se, uz spajanje madraca, predvidi i okov za spajanje kreveta, ovakav sistem bez problema funkcionira kao veliki krevet, siguran protiv odmicanja i stvaranja međuprostora između dva madraca i kreveta.

 

Spajanje madraca
Spajanje madraca