+385 40 650 000

O nama

Tvrtka Hespo osnovana je 1991. godine. Tijekom proteklih skoro 30 godina rasta i kontinuiranog ulaganja u proizvodnju i razvoj vlastitih programa proizvoda, imamo ulogu tržišnog lidera u segmentu madraca. Hespo je snažan brand, prepoznat od strane krajnjih korisnika kao sinonim za udobnost, kvalitetu i zdravlje.

Naš je uspjeh rezultat jasne poslovne vizije, sposobnosti da kreiramo i proizvedemo kvalitetne i konkurentne proizvode te predanog i timskog rada svih zaposlenika. Neprestanim unapređivanjem kvalitete te poštivanjem ugovorenih rokova i garancija stekli smo povjerenje brojnih domaćih i stranih kupaca, a to nas obavezuje da se i dalje razvijamo s još većim entuzijazmom. Kvaliteta se iz godine u godinu potvrđuje i dobivanjem brojnih visokih strukovnih nagrada i priznanja za uspješno poslovanje i razvoj, kao i medaljama i priznanjima za pojedine Hespo proizvode, što nam je dodatni poticaj i pokazatelj da smo na pravom putu.

Specijaliziranim programima proizvoda za hotele opremili smo i brojne, renomirane domaće i inozemne hotelske objekte, a posebno razvijenim programom madraca za medicinu i njegu također i mnoge bolničke te slične smještajne ustanove, lječilišta, domove umirovljenika i studentske domove.

Od studenog 2005. g. Hespo je u vlasništvu švedske korporacije HILDING ANDERS GROUP, jednog od vodećih svjetskih proizvođača madraca i kreveta. Tvrtka je osnovana 1939. u Bjärnum u Skanea, a danas je sjedište u švedskom gradu Malmö. HA grupa, uz Hespo, objedinjuje najrenomiranije brandove u segmentu madraca i kreveta, kroz više od 30 svojih proizvodnih kompanija u preko 40 zemalja Europe i Azije te ukupno oko 6.000 zaposlenih.

Ovakav brand portfelj Hilding Anders Grupu čini jednim od najjačih i najrespektabilnijih subjekata u industriji spavanja. Svojim proizvodima pokrivaju sve najveće svjetske trgovine namještajem. Grupa proizvodi ukupno oko 8.000.000 kreveta i madraca godišnje.

Dvadeset godina kontinuiranog razvoja tvrtke Hespo, rezultiralo je 2009. godine dobivanjem jednog od mnogih priznanja u nizu, a to je status SUPERBRANDS. Ovaj se prestižni status dobiva nakon opsežnog istraživanja tržišta o vrijednostima po kojima javnost prepoznaje pojedini brand te selekcijom onih marki koje ostvaruju više od ostalih na tržištu. Osim javnog glasovanja, marke ocjenjuje i vijeće poslovnih i marketinških stručnjaka te predstavnika medija.

Ipak, svojim najvećim uspjehom i osnovnim usmjerenjem smatramo zadovoljstvo Vas, dosadašnjih i budućih korisnika naših proizvoda. Nadamo se da će ove stranice još više unaprijediti našu međusobnu komunikaciju jer želimo i nadalje biti pouzdan partner koji će Vama i Vašoj obitelji osigurati udoban, miran, zdrav i kvalitetan san. Hvala na povjerenju!

Politika Hilding Anders d.o.o. kompanije je konstantno izgrađivanje i poboljšanje sustava kvalitete i zaštite okoliša te njegovo usklađivanje sa zahtjevima kupaca i normama ISO 9001:2015 i ISO 14001:2015. Na ovom linku možete pročitati više o toj temi.