Izbornik
Hotelski krevet Mediteran Lux

Hotelski krevet Mediteran Lux je čvrst i stabilan, udoban i kvalitetan model kreveta, izrađen je od kombinacije Bonnell opružne jezgre, masivnog drva i iverice te je sve zajedno tapecirano dekorativnim tkaninama.

Krevet je potrebno nadopuniti kvalitetnim madracem te bilo kojim modelom nogica i pripadajućih rolica iz Hespo asortimana. Nogice se pozicioniraju kod uznožja kreveta, a rolice kod uzglavlja što omogućuje jednostavno pomicanje.

Odabirom odgovarajuće vrste i uzorka dekorativne tkanine ili eko-kože te dizajna nogica, krevet Mediteran Lux prilagoditi će se uz sve stilove namještaja, od klasičnog do potpuno modernog.

Visina kreveta bez nogica - 28 cm

Standardne dimenzije kreveta:

90 | 100 | 120 | 140 | 160 | 180 | 200  x  200 | 210 cm

Moguća izrada i vanstandardnih dimenzija.


Presjek kreveta Mediteran Lux

Nogice i rolice

Detalji su važni.

Nešto dodatno, ali što bitno nadopunjuje ukupan dojam. Tek skladna kombinacija dizajna nogica s ostalim elementima kreveta, osigurati će krajnju, važnu estetiku.Velik je broj modela nogica i rolica za krevete različitih materijala, boja i dimenzija. Više od ovdje navedenih. Tek se kombinacijom visine nogica, visine kreveta i visine madraca dobije konačna visina kreveta.Radi jednostavnog zakretanja kreveta kod uznožja se pozicioniraju nogice, a kod uzglavlja rolice što olakšava održavanje te spajanje dva odvojena kreveta u jedan veliki. Kreveti do širine 140 cm dolaze u kombinaciji s 2 rolice i 2 nogice, a širi modeli radi stabilnosti imaju dodatne 2 nogice na sredini kreveta.

 

Rolice za krevete pozicioniraju se kod uzglavlja kreveta.

Drvene, plastične, a po upitu i silikonske, različitih visina usklađenih s pripadajućim nogicama.

Duž. 900 mm - Vis . 160 mm

Vis . 150 mm

Vis . 40 | 60 | 80 | 100 | 120 | 140 mm

Vis . 100 | 150 mm

Vis . 90 | 110 | 120 | 130 mm

Vis . 120 mm

Vis . 50 | 60 | 80 mm

Vis . 65 mm

Vis . 65 mm

Vis . 100 | 150 | 180 | 230 mm

Vis . 65 | 110 | 150 mm

Vis . 65 | 110 mm

Vis . 65 mm

Vis . 110 mm

Vis . do 150 mm 65 + adapter

Vis . 100 mm

Vis . 120 | 150 | 180 mm

Vis . 65 | 110 mm

Dekorativni volan

Hotelske je krevete moguće izraditi u neutralnoj tkanini, a vanjski dekorativni volan dodati na krevet pomoću čičak trake. Time je omogućeno jednostavno održavanje, ali i češća promjena izgleda kreveta. Velike mogućnosti odabira tkanina, iz Hespo asortimana ili prema odabiru naručioca.

Dekorativni volan

Spajanje kreveta

Sva tri modela Hespo hotelskih kreveta istih su vanjskih dimenzija kao i madrac na njima. Ova karakteristika omogućuje da se oni, po potrebi, spoje u krevet velikih dimenzija ili razdvoje u dva odvojena ležaja. Pomicanje je jednostavno radi kotačića kod uzglavlja.

Kako se kreveti nakon spajanja ne bi razdvajali pri spavanju, mogu se postaviti metalni spojnici vrlo jednostavni za upotrebu i to na 2 načina: kod uznožja (01) ili na sredini baze kreveta (02).

Spojnici nisu standardna, već dodatna oprema kreveta.

Spajanje kreveta
Zatvori

Obavezno

„Kolačić” je mala tekstualna datoteka koja sadrži podatke koji se pohranjuju na vaše računalo. Kolačići se koriste samo u tehničke svrhe te za olakšavanje upotrebe internetske stranice. 

Jedna vrsta kolačića, „trajni kolačić”, sprema datoteku na vaše računalo na dulje vrijeme. Naknadno se može koristiti za prilagodbu internetske stranice sukladno izborima i željama korisnika. Druga uobičajena vrsta kolačića je „kolačić sesije”. Kada posjetite određenu internetsku stranicu, kolačići sesije se šalju između vašeg računala i poslužitelja radi prikupljanja podataka. Kolačići sesije ne spremaju se nakon zatvaranja internetskog preglednika. Više informacija o tome kako funkcioniraju kolačići možete pronaći na www.allaboutcookies.org. 

Neprekidno radimo na poboljšanju ove internetske stranice. Stoga koristimo alat za analizu internetskih stranica „Google Analytics”, kojime analiziramo ponašanje posjetitelja naše internetske stranice na anoniman i skupni način. Alatu Google Analytics dozvoljavamo instalaciju kolačića i njihovo upravljanje na ovoj internetskoj stranici. Google Analytics koristi sljedeće kolačiće:

 • hespo.hr
 • Ovaj kolačić pohranjuje podatke o svojim korisnicima radi stjecanja saznanja i njihovim potrebama. Namjena ovog kolačića je za poboljšanje kvalitete usluge, kako i za spremanje korisničkih postavki, preporuke sadržaja i rezultata pretraživanja te praćenje korisničkih trendova . Kolačić je „trajni” i pohranjuje se lokalno na vaše računalo tijekom 26 mjeseci.

Kako prekinuti upotrebu kolačića?
Ako ne želite primati kolačiće, izmijenite postavke internetskog preglednika tako da se automatski onemogućava pohrana kolačića ili da se prikazuje obavijest ako određena internetska stranica želi pohraniti kolačiće na vaše računalo. Prethodno pohranjene kolačiće možete izbrisati i putem internetskog preglednika. Za određena područja i funkcije ove internetske stranice potrebni su kolačići i neće raditi u slučaju brisanja ili odbijanja prihvaćanja kolačića.

Ako želite onemogućiti da vam Google Analytics sprema kolačiće, možete ga zabraniti na sljedećem linku:

Kako izbrisati već spremljene kolačiće?
Ako koristite osobno računalo i ažurirani preglednik, a želite ukloniti kolačiće koji su već na vašem uređaju, istovremeno pritisnite CTRL, SHIFT i DELETE. Ovdje možete pronaći stranice za podršku za većinu najčešće korištenih preglednika:

 • Internet Explorer
 • Mozilla Firefox
 • Google Chrome
 • Safari
 • Flash cookies

Internetske stranice mogu koristiti widgete za društvene medije koji korisnicima omogućava pristup s internetske stranice Hespo na različitim platformama društvenih medija (npr. Facebook, YouTube, Twitter i LinkedIn). Kako biste bolje razumjeli kako se i koji podaci prikupljaju putem društvenih medija i koje kolačiće koriste treće strane, pogledajte trenutna pravila privatnosti svake od društvenih platformi.

Opcionalno

Hespo je posvećen zaštiti vaše privatnosti i vaših osobnih podataka. Ova obavijest o privatnosti opisuje način na koji obrađujemo i koristimo osobne podatke koje smo dobili od vas prilikom posjete i upotrebe ove internetske stranice te način na koji nas možete kontaktirati ako imate dodatna pitanja u vezi obrade vaših osobnih podataka.

 1. PRIKUPLJANJE VAŠIH OSOBNIH PODATAKA
  1. Prikupljamo i obrađujemo vaše ime, adresu, telefonski broj, e-poštu, IP adresu, koje nam šaljete kako biste dobili informacije od nas ili ostvarili kupnju na našim stranicama.
  2. Osim toga, prikupljamo i obrađujemo vaše financijske podatke koji se odnose na vaša mrežna plaćanja za proizvode kada ih pošaljete 
  3. (a) kao dio podataka o vašem računu (ako se primjenjuju) i/ili 
  4. (b) u vezi s vašim zahtjevima za proizvodima ili u vezi s kupovinom proizvoda na našoj internetskoj stranici.
  5. Osim navedenih upotreba i namjena, vaše osobne podatke također možemo koristiti za administraciju i poboljšanje ove internetske stranice, za naše unutarnje zapise, za potrebe statističke analize i za ispunjavanje vaših narudžbi proizvoda i/ili kako bismo vas kontaktirali u vezi prodaje ili u sklopu naših postupaka vezanih uz komunikaciju s korisnicima.
 2. KOJI JE PRAVNI TEMELJ ZA OBRADU VAŠIH OSOBNIH PODATAKA?
  1. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na tome da je obrada potrebna za nas kako bismo mogli ispuniti ugovor s vama.
  2. Obrada vaših osobnih podataka za svrhu u gornjem odjeljku temelji se na našem legitimnom interesu za obradu vašeg zahtjeva ili upita ili zaključivanje ponude o kupnji.
 3. TKO IMA PRISTUP VAŠIM OSOBNIM PODACIMA?
  1. Primijenili smo prikladne tehničke i organizacijske mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od gubitka, nezakonitog pristupa itd. Broj osoba s pristupom vašim osobnim podacima je ograničen i samo će pojedinci povezani s Brandom Happy Dreams koji trebaju obraditi vaše osobne podatke u skladu s prethodnim svrhama, imati pristup vašim osobnim podacima.
 4. KOLIKO SE DUGO VAŠI OSOBNI PODACI POHRANJUJU?
  1. Podatke pohranjujemo do ispunjenja svrhe njihova prikupljanja. To znači da ćemo izbrisati vaše osobne podatke kada ti podaci više neće biti potrebni za obradu zahtjeva, narudžbe ili za upravljanje računom ili odnosom s našim klijentom. Otada se mogu spremati statistički podaci koji su anonimizirani. 
 5. KOJA SU VAŠA PRAVA?
  1. Hespo je Brand Hilding Anders d.o.o., koji je kontrolor obrade vaših osobnih podatka. To znači da smo odgovorni za ispravnu obradu vaših osobnih podataka u skladu s primjenjivim zakonima. Jadranka Horvat službenik je za zaštitu podataka i možete mu/joj se obrati na +385(0)40650042.
  2. Imate pravo znati koje osobne informacije o vama obrađujemo i možete zatražiti kopiju takvih podataka. Imate pravo na ispravak netočnih osobnih podataka o vama, a u nekim slučajevima možete zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke (ako npr. osobni podaci više nisu potrebni kako bi se ispunio ugovor s vama). Ako ste dali svoju privolu za obradu svojih Osobnih podataka za eksplicitnu svrhu, uvijek možete povući svoju privolu. Ako želite povući svoju privolu, možete nam se obratiti služeći se kontaktnim informacijama navedenima u odjeljku 
  3. Isto tako imate pravo na prigovor na određeno obrađivanje vaših osobnih podataka i možete zatražiti da se ograniči obrada vaših osobnih podataka. Imajte na umu da ograničavanje ili brisanje vaših osobnih podataka može dovesti do toga da mi ne možemo ispunjavati svoje obveze prema ugovoru s vama. Također imate pravo izdvojiti svoje osobne podatke u strojno čitljivom formatu i prenijeti osobne podatke drugom voditelju.
  4. Ako imate pitanja o tome kako obrađujemo osobne podatke o vama ili želite iskoristiti vaša prava u skladu s odjeljkom 6.2, možete nam se obratiti na hr.hr@hildinganders.com, poštom na prethodno navedenu adresu ili telefonom na +385(0)40650042.
  5. Ako imate prigovore ili pritužbe na način na koji obrađujemo vaše osobne podatke, imate pravo uložiti pritužbu kod relevantnog nadzornog tijela za zaštitu podataka.
 6.  PROMJENE
  1. Ako se dogode ikakve promjene u vezi načina obrade vaših osobnih podataka, obavijestit ćemo vas objavom ažurirane verzije ove obavijesti o privatnosti na Hespo Web stranicama.