Izbornik
Visina madraca 21 cm
Luxury 21 madrac

Visokokvalitetan madrac s F2 džepićastom jezgrom, oblogama od  PU pjene i teškogorivom tkaninom.

  1. Teškogoriva tkanina
  2. PES vlakna
  3. PU pjena prošivena 
  4. PU pjena
  5. Proprex mreža
  6. Džepićasta opružna jezgra visine 125 mm
Džepičasta jezgra
Džepičasta jezgra
Okretati samo redovno
Okretati samo redovno
Teškogoriva navlaka
Teškogoriva navlaka

Luxury 21 je izuzetno kvalitetan madrac visokog nivoa udobnosti. U svojoj osnovi ima džepićastu opružnu jezgru koja, uslijed svojih specifičnih karakteristika, iznimno kvalitetno podupire tijelo pri spavanju te se u potpunosti prilagođava individualnoj konturi tijela i osigurava mirno i udobno spavanje.  

Jezgra je obostrano obložena PU pjenom. Udobna, mekana dvoslojna vanjska tkanina zadovoljava Öko-Tex Standard 100, ali i norme EN 597-1 i EN 597-2  što znači da ima karakteristike teškogorivosti.

Madrac Luxury 21 je, radi specifične primjene u hotelima gdje se, osim za spavanje, madrac često koristi i za sjedenje, izrađen s pojačanom F2  opružnom jezgrom te širim bočnim vertikalama od pjene kako bi mu se pojačala otpornost i čvrstoća te produžila trajnost.

Spajanje madraca

Česta je situacija u hotelskim objektima opremiti sobu s dva ležaja, ali se njihovim primicanjem, po potrebi, oni koriste i kao ležaj velikih dimenzija.
U tom slučaju mogu se unaprijed naručiti madraci s mogućnošću međusobnog spajanja sa čičak trakom ili zatvaračem. Ako se, uz spajanje madraca, predvidi i okov za spajanje kreveta, ovakav sistem bez problema funkcionira kao veliki krevet, siguran protiv odmicanja i stvaranja međuprostora između dva madraca i kreveta.

Spajanje madraca
Spajanje madraca