Izbornik
Visina madraca 21 cm
Comfort S madrac

Madrac s pojačanom F2 Bonell opružnom jezgrom, oblogama od lateksiranog kokosa  i teškogorivom tkaninom.

  1. Teškogoriva tkanina
  2. PES vlakna
  3. PU pjena prošivena
  4. Kokos
  5. Bonell opružna jezgra visine 15 cm
Okretati samo redovno
Okretati samo redovno
Teškogoriva navlaka
Teškogoriva navlaka
Bonell jezgra
Bonell jezgra

Comfort S F2 je pojednostavljena verzija madraca Comfort 650 Plus i Comfort 650 FR, a razlikuju se prvenstveno po tome što ovaj model madraca nema dodatnu PU plohu na oblogama od lateksiranog kokosa. 

Ostale su karakteristike iste, pa tako i ovaj madrac ima navlaku izrađenu od teškogorive tkanine koja zadovoljava zahtjeve normi EN 597-1 i EN 597-2  kao i  Öko-Tex Standard 100.

Madrac Comfort S F2 je, kao ostali hotelski modeli madraca, izrađen s pojačanom F2 opružnom jezgrom i proširenim bočnim vertikalama od pjene kako bi se osigurala  čvrstoća i trajnost.

Madrac Comfort S F2 izrađuje se u svim standardnim, a na zahtjev i u vanstandardnim dimenzijama.

Spajanje madraca

Česta je situacija u hotelskim objektima opremiti sobu s dva ležaja, ali se njihovim primicanjem, po potrebi, oni koriste i kao ležaj velikih dimenzija.

U tom slučaju mogu se unaprijed naručiti madraci s mogućnošću međusobnog spajanja sa čičak trakom ili zatvaračem. Ako se, uz spajanje madraca, predvidi i okov za spajanje kreveta, ovakav sistem bez problema funkcionira kao veliki krevet, siguran protiv odmicanja i stvaranja međuprostora između dva madraca i kreveta.

Spajanje madraca
Spajanje madraca