Izbornik
Visina madraca 19 cm
Comfort 650 FR madrac

Madrac s F2 Bonell opružnom jezgrom, oblogama od lateksiranog kokosa i PU pjene te teškogorivom tkaninom.

  1. Teškogoriva tkanina
  2. PES vlakna
  3. PU pjena prošivena
  4. PU pjena
  5. Kokos
  6. Bonell opružna jezgra visine 11 cm
Okretati samo redovno
Okretati samo redovno
Teškogoriva navlaka
Teškogoriva navlaka
Bonell jezgra
Bonell jezgra

Comfort 650 FR je madrac koji, u svojoj osnovi ima jedostavnu, klasičnu Bonell opružnu jezgru. Kao obloge na jezgru ovaj madrac ima plohe od kokos vlakana, latexiranih radi bolje elastičnosti i veće trajnosti.

Navlaka madraca izrađena je od tkanine s teškogorivim karakteristikama koja zadovoljava zahtjeve normi EN 597-1 i EN 597-2  kao i  Öko-Tex Standard 100.

Madrac Comfort FR je, kao i svi ostali modeli madraca, namijenjen hotelskim objektima, izrađen s pojačanom F2 opružnom jezgrom i proširenim bočnim vertikalama od pjene. Time su madracima povećane čvrstoća i trajnost.

Madraci Comfort 650 Plus i Comfort 650 FR izrađuju se u svim standardnim, a na zahtjev i u vanstandardnim dimenzijama.

Spajanje madraca

Česta je situacija u hotelskim objektima opremiti sobu s dva ležaja, ali se njihovim primicanjem, po potrebi, oni koriste i kao ležaj velikih dimenzija.

U tom slučaju mogu se unaprijed naručiti madraci s mogućnošću međusobnog spajanja sa čičak trakom ili zatvaračem. Ako se, uz spajanje madraca, predvidi i okov za spajanje kreveta, ovakav sistem bez problema funkcionira kao veliki krevet, siguran protiv odmicanja i stvaranja međuprostora između dva madraca i kreveta.

Spajanje madraca
Spajanje madraca