+385 40 650 000

Novogodišnja noć kod kuće – kako se izvrsno provesti?

Većina će ovu Novu godinu dočekati u toplini svog doma s najužim krugom prijatelja i ukućana. Iako će mnogima to biti čudno, to broji i mnoge prednosti: ne morate se brinuti hoće li vam biti hladno, hoćete li predugo čekati na taxi ili paziti na pijane vozače na putu kući, hoće li vam neka petarda doletjeti pod noge…

Ono što mnoge veseli je što i ako popiju koju čašicu previše, vrlo lako će se prebaciti u krevet i odspavati...

I zato smo vam pripremili vodič kako se pripremiti za divan doček Nove godine kod kuće.

1. Ključ je u dobrom planiranju. Popišite namirnice i potrepštine koje vam nedostaju i zaputite se u trgovinu. Preporučujemo da ovaj zadatak ne ostavljate za zadnji čas kako biste izbjegli najveću gužvu. Osim hrane i pića, ne zaboravite kupiti salvete, balone, slamke, šarene šeširiće, ali i C vitamin, puno voća i juhica za dan poslije.

2. Naravno da ćete detaljno čišćenje stana obaviti nakon dočeka, ali neka vaše goste ipak dočekaju čisti ručnici, pokoja mirisna svjećica i dekoracije. Odredite mjesto na kojemu će vaši gosti odlagati kapute, a ako smatrate da je potrebno, sjedeće garniture prekrijte prekrivačem koji će ih zaštititi od mrlja i mrvica.

3. U zabavu i veselje krenite već od jutra. Organizirajte dan i posvetite ga sitnicama koje volite. Pripremite kupku pa u njoj provedite sat vremena, krenite čitati knjigu koja već dulje čeka svoj red, pripremite si raskošan doručak, ručak i večeru, cilj je ugoditi i sebi na najbolji mogući način.

4. Dekorativne lampice postavite svugdje po kući kako bi se u svakom kutku osjećala slavljenička atmosfera. Pripremite papuče za goste koji žele maksimalnu udobnost, a za novogodišnje entuzijaste osigurajte i ukrase za glavu i kosu. Ako ćete doček provesti sami, oboružajte se dobrim filmovima, serijama, muzikom koja vas veseli i potiče dobro raspoloženje.

5. Kada govorimo o novogodišnjoj proslavi, obično je fokus na piću i jednostavnim grickalicama. No, s obzirom da je ove godine malo što bilo normalno, onda je možda vrijeme da novu godinu dočekate s raskošnom večerom uz sljedove…

6. Novogodišnji doček možda se pretvori i u ‘sleepover’ pa tople dekice i jastuke svakako imajte u pripremi.

7. A najbolji dio tek slijedi – kada vam je dosta slavlja, jednostavno se prebacite u sobu u svoj udoban krevet. Neka vam jedna od novogodišnjih odluka bude – više kvalitetnog odmora i spavanja, a ako trebate novi krevet ili madrac, znate gdje ćete ga pronaći (klik na našu ponudu u web-shopu).

 

Izdvajamo iz našeg bloga

Najnovije teme…

Recept za zdrav san Iz našeg bloga izdvajamo… Saznaj više

Besplatni savjeti

Upiši svoju mail adresu i poslat ćemo ti besplatni upitnik koji te savjetuje oko izbora madraca