+385 40 650 000

Božić u salonu snova

Božić je mnogima omiljeno doba godine. Doba kada se slavi, veseli, druži i kada osvještavamo zahvalnost prema svim malim stvarima koje čine naš život sretnim i posebnim.

Ovaj Božić mnogima će biti potpuno drugačiji od svega do sada. Obitelji i prijatelji, manje će se družiti, no, možda se baš zbog toga moramo još više posvetiti jedni drugima i potruditi da ovi blagdani budu posebni. Najviše pažnje moramo posvetiti najmlađima jer oni ponekad teško razumiju što se sve oko nas događa. Djeca se i najviše vesele darivanju i blagdanskoj atmosferi, pa smo mi u Hespu odlučili ovaj Božić proslaviti na poseban način.

Naše salone snova ukrasili smo mnoštvom borova, stotinama kuglica, ali i mnoštvom medvjedića kako bi stvorili idiličnu obiteljsku blagdansku atmosferu...

Medvjedići su na krevetima, na foteljama, u izlozima... nasmijani, veseli i mekani. Baš poput naših kreveta, jastuka i madraca.

U šetnji gradom slobodno prošetajte do naših salona snova (kliknite na ovaj link za popis salona) i s vašim najmlađima uživajte u našem blagdanskom ruhu.

Naši medvjedići rado će čuti božićnu pjesmicu i priču, baš kao i vaši najmlađi kojima ove blagdane trebamo posebno darovati najviše ljubavi i pažnje.

Uživajte u velikoj fotogaleriji iz naših salona snova te ne zaboravite da blagdanski shopping možete obaviti i u našim salonima snova te darovati nešto trajno i posebno. 

 

Izdvajamo iz našeg bloga

Najnovije teme…

Recept za zdrav san Iz našeg bloga izdvajamo… Saznaj više

Besplatni savjeti

Upiši svoju mail adresu i poslat ćemo ti besplatni upitnik koji te savjetuje oko izbora madraca