Iskoristite super popuste do kraja ožujka u Hespu!

Do kraja ožujka očekuju vas super popusti u Hespu pa je pravo vrijeme da osvježite svoju spavaću sobu. Bilo da vam treba novi madrac, krevet, podnica, jastuk ili neki od dodataka za sobu, Hespo u svom asortimanu ima najkvalitetnije proizvode uz odlične popuste.

Posjetite naša prodajna mjesta i odaberite najbolje za svoj san!

Ožujak je mjesec u kojem se slavi Dan žena, no jeste li znali da je 17. ožujka Svjetski dan spavanja? Naime, svake se godine u petak prije proljetnog ekvinocija na sjevernoj hemisferi obilježava ovaj važan dan. Spavanje je aktivnost u kojoj provedemo oko trećinu života, a stručnjaci ističu kako je kvalitetan san temelj zdravlja i njegova kvaliteta može utjecati, ne samo na našu razinu energije, nego i na naše mentalno i emocionalno zdravlje.

Hespo je godinama sinonim za udobnost i s nama sigurno nećete pogriješiti. Iskoristite priliku jer su 10 posto trenutno sniženi madraci Joy F1 i F2, Memories, Aura Fresh, Nukleus, Comfort Sleep i Svea. Na vama je samo da izaberete onaj koji vam odgovara, a dobar san je zajamčen!

Ako ste u potrazi za novim krevetom, Hespo nudi popust od 10 posto na krevet Odesa, Sofia, Sofia Basic, Amadeus, Hera, Hera Basic, Quadro Luna Plus i Quadro Luna Plus Lux. Oni će savršeno upotpuniti vašu sobu, a u ponudi je veliki izbor boja, materijala i veličina!

Na popustu od 10 posto možete kupiti i sve modele podnice Focus, dok su izvrsni jastuci Crystal, Eco Green i Blue Lavander sniženi 20 posto.

Također, i cijeli asortiman brenda Respira snižen je 20 posto, kao i By Boo fotelje, stolice, stolići i komode.

Iskoristite odličnu akciju koja traje do 31. ožujka u svim salonima i izaberite sve što vam treba za kvalitetan san po sniženim cijenama!

Više o bogatoj ponudi doznajte na našem webu, Facebooku i Instagramu.