NAJBOLJE ZA VAŠU SPAVAĆU SOBU

Iskoristite super popuste do kraja srpnja u Hespu!

Pravo je vrijeme za kupovinu jer do 31. srpnja imamo sjajne popuste.

Bilo da ste u potrazi za novim madracem, krevetom, spavaćom sobom ili vam trebaju novi jastuci i dodaci, požurite u Hespo i odaberite najbolje iz ponude!

Kvalitetan madrac temelj je dobrog sna, a tijekom srpnja madraci iz linija Exclusiv Feel, Loop i Joy sniženi su 10 posto!

Ako se par ne može složiti oko tvrdoće madraca predlažemo opremanje bračnog kreveta s dva Exclusiv Feel ili Joy madraca. Tako svatko može odabrati omiljenu tvrdoću, madrac F1 ili madrac F2. Tu je i Loop, koji je također jedan od naših najprodavanijih madraca kojem ergonomsku udobnost daje džepićasta opružna jezgra.

Na popustu od 10 posto ovaj mjesec možete pronaći i prekrasne krevete koji će savršeno upotpuniti vaš interijer, a možete birati između tapeciranih i boxspring kreveta s visokim uzglavljem iz linija Letto, Tosca, Sofia i Sofia Basic.

U Hespovoj ponudi su i kvalitetne spavaće sobe, a na popustu od 10 posto je soba Dora koja odiše profinjenošću i jednostavnošću.

Dobar san nije moguć bez dobrog jastuka, a jedan takav je Technogel kojeg do kraja srpnja možete kupiti također uz 10 posto popusta.

Iz ostalog bogatog asortimana 20 posto snižen je By boo, voljeni brend dodatnog asortimana, dok je kvalitetna plahta Respira snižena 10 posto.

Iskoristite vrhunsku akciju do kraja srpnja u svim Hespo salonima, na svim prodajnim mjestima i na našem web shopu.